Filou
aka
Filukka, Fiilu-Hiilu


"Filou" Madelief's Roi P'tit Filou on keskikokoinen aprikoosivillakoirauros, joka asuu Littoisissa, 12 km Turun keskustasta.
Filou on syntynyt kääpiöpentueeseen 28.8.2004. Pentueen isänä Magicstar Tell Me Puymeras ja emänä Madelief's Ich Liebe Dich.

Filoulla on juuri oikeanlainen villakoiran luonne. Filou on vilkas, avoin, aina iloinen ja erittäin ihmisrakas koira.

Vaikka ihan pentuvaihe onkin jo mennyt ohi on Filou edelleenkin intohimoinen leikkijä. Kaikki pehmo- ja vetolelut sekä erilaiset pallot ovat Filoulle rakkaita tietenkin unohtamatta puruluita, joita aina löytyy lattialta. Yhteisiä leikkejämme ovat Dog Turbolla pelaaminen, erilaiset piilotus- ja etsimisleikit.

Filou on käynyt pentuna arkitottelevaisuuskurssin sekä keväällä 2006 Toko-alkeiskurssin.
Filou'n mieluisa harrastus on myös agility, jota Filou harrastaa Agility-Team Turku ry:ssä.

Ensimmäisessä näyttelyssään virallisesti keskikokoisena villakoirana Filou saavutti Juniorivoittaja -05 tittelin Helsingin kansainvälisessä Voittaja 2005 -näyttelyssä. Vuoden 2007 ensimmäisessä näyttelyssään Filou sai viidennen sertinsä ja saavutti näin Suomen muotovalion arvon.

Filou sijoittui SVK:n Vuoden 2006 näyttelyvillakoirakisassa rodussaan (apr/harm) neljänneksi ja oli Turun paikallisosaston Vuoden 2006 voitokkain.

Filou on silmäpeilattu & PRA prcd geenitestattu tuloksella Normal/Clear - terve, polvitestattu 0/0 ja lonkkakuvattu A/A.

Filou on usean pentueen isä ja käytettävissä jalostukseen terveystarkastetuille & hyväluonteisille nartuille.

Kuvien ja tekstin kopiointi kielletty

2005 - 2013 ©PL


www.000webhost.com