Yanic
aka
Yansku, Yansku-Bansku


"Yanic", Ya Solnechny Lev iz Sibirskoi Skazki on keskikokoinen aprikoosivillakoirauros, joka on syntynyt Venäjällä, Siperiassa 23.6.2007 keskaripentueeseen. Tämä "Aurinkoinen Leijona Siperialaisesta Sadusta" on nimensä mukaisesti luonteeltaan aurinkoinen ja erittäin kiltti poika vaikka muuttuukin pikku piruksi leikkiessään isoveli Filoun kanssa.

Yanic'in isä on "Venya", Solnechnyi Lev Glintvein Bibilott ja emä "Tasya", Lunnaya Krasotka iz Sibirskoi Skazki. Yanicin isän Venyan omistaa ystäväni Olga Permyakova ja Yanic'in kasvattaja on Angela Nikonenko. Yanicin nimessä siis yhdistyy kaksi kenneltä; Solnechnyi Lev ja iz Sibirskoi Skazki.

Yanic kävi keväällä 2009 vierailulla isänsä ja Olgan luona Venäjällä ja sai sieltä RKF voittajatittelin, Venäjän ja Valko-Venäjän muotovalion arvot sekä Venäjän ja Valko-Venäjän Cacibit. Suuret kiitoksemme Olga Permyakovalle. Yanic saavutti Suomen muotovalion arvon
kaksi vuotiaana.

Yanic on silmäpeilattu & PRA prcd geenitestattu tuloksella Normal/Clear - terve ja polvitestattu 0/0 v. 2008 sekä lonkkakuvattu A/A ja kyynärkuvattu 0/1 v.2009.

Yanic on myös käytettävissä jalostukseen terveystarkastetuille & hyväluonteisille nartuille.

Suuret kiitokset Olgalle ja Angelalle tästä kultaisesta pojasta - Thank you very much Olga and Angela for this lovely boy.Kuvien ja tekstin kopiointi kielletty

2005 - 2013 ©PL


www.000webhost.com